Ear bugs there's an insectin your ear. ([S. l.] : Udruga Tempus fugit, 2005)
Mrežne stranice za promidžbu demo glazbe s recenzijama, aktualnim događanjima i drugim sadržajima vezanim uz demo glazbu
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 4.10.2006.)
Urednik Marin Rajčić
Keywords: Popularna glazba