Grad Zaprešić (Zaprešić : Grad Zaprešić)
Web-stranice grada Zaprešića.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL : http://www.zapresic.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 10.8.2006 ; zadnji opis prema verziji dana: 2.12.2022.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Zaprešić; Zaprešić -- Vodiči