Grad Karlovac (Karlovac : Grad Karlovac, 2004)
Službene mrežne stranice grada
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl.s naslovnice
Opis građe dana: 9.8.2006
Keywords: Lokalna samouprava -- Karlovac; Karlovac -- Vodiči