Jacbri.com hr electronic music portal (Rijeka : [s. n.], 2002)
Web-stranice o tehno glazbi, najava i fotografija partija, festivala i sličnih događanja, intervjua s istaknutim glazbenicima. Informacije iz glazbenog svijeta.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 22.9.2006. ; zadnji opis prema verziji dana: 11.1.2021.)
Pristup: World Wide Web
Keywords: Popularna glazba