Grad Duga Resa (Duga Resa : Grad Duga Resa, 2005)
Službene mrežne stranice grada
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice
Opis građe dana: 2.5.2006. ; zadnji opis prema verziji dana: 27.4.2009
Tekst na hrv., na engl. i na njem. jeziku
Keywords: Lokalna samouprava -- Duga Resa; Duga Resa -- Vodiči