Prolegomena časopis za filozofiju : = journal of philosophy (Zagreb : Udruga za promicanje filozofije = Society for the Advancement of Philosophy, 2006)
Mrežne stranice časopisa koji objavljuje članke iz svih područja suvremene filozofije.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Od vol.1(2002) urednik: Josip Talanga; od vol.5(2006): Tomislav Bracanović; od vol.8(2009): Filip Grgić; od vol.15(2016): Dušan Dožudić.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na: http://www.hrstud.hr/prolegomena/.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema vol.15,no.1(2016) ; zadnji opis prema vol.17,no.2(2018) dana: 24.9.2019.
Keywords: Filozofija -- Serijske publikacije