Riječka nadbiskupija - Riječka nadbiskupija (Rijeka : Riječka nadbiskupija)
Web-stranice nadbiskupije koja koordinirano i sustavno provodi pastoralno služenje.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s nasl. zaslona (opis građe dana: 7.4.2006. zadnji opis prema verziji dana: 4.4.2022.)
Keywords: Riječka nadbiskupija; Nadbiskupije -- Hrvatska