Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje - Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje (Zagreb) (Zagreb : Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje, 2004)
Mrežne stranice instituta
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 24.3.2006)
Pristup: World Wide Web ; http://www.ihjj.hr
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje (Zagreb)