[Crtež/kolaž VII] - Arbanas, Nevenka, grafičarka; Arbanas, Nevenka, grafičarka ([Zagreb], 1998)
Sadržaj: kompozicija crnih otisaka ruku i mrlja različitih boja
Signatura ispod prikaza s.d. olovkom: Nevenka Arbanas 1998.
Naslov dao katalogizator
Keywords: ugljen; mrlje bojom; kolaži