[Crtež/kolaž V] - Arbanas, Nevenka, grafičarka; Arbanas, Nevenka, grafičarka ([Zagreb], 1998)
Sadržaj: kompozicija koju tvore crni otisci ruku i plohe različitih boja
Signatura ispod prikaza d.d. olovkom: Nevenka Arbanas 1998; s.d. olovkom: Nevenka Arbanas 1998.
Naslov dao katalogizator
Keywords: ugljen; mrlje bojom; kolaži