[Crtež/kolaž II] - Arbanas, Nevenka, grafičarka; Arbanas, Nevenka, grafičarka ([Zagreb], 1998)
Sadržaj: otisci ruku tvore kompoziciju crnih ploha različitih oblika
Signatura ispod prikaza d.d. olovkom:. Nevenka Arbanas 1998.
Naslov dao katalogizator
Keywords: ugljen; mrlje bojom; kolaži