[Crtež/kolaž I] - Arbanas, Nevenka, grafičarka; Arbanas, Nevenka, grafičarka ([Zagreb], 1998)
Sadržaj: otisci ruku tvore kompoziciju crnih ploha različitih oblika na bijeloj podlozi
Signatura d.d. olovkom ispod prikaza: Nevenka Arbanas 1998.
Naslov dao katalogizator
Keywords: ugljen; mrlje bojom; kolaži