Strojarski fakultet Mechanical Engineering Faculty. - Strojarski fakultet (Slavonski Brod) (Slavonski Brod : SFSB, 2004)
Web-stranice fakulteta.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.sfsb.hr/ ; http://www.sfsb.unios.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 1.3.2006. ; zadnji opis prema verziji dana: 1.2.2021.)
Keywords: Strojarski fakultet (Slavonski Brod)