Hrvatski geološki institut - Hrvatski geološki institut (Zagreb) (Zagreb : Hrvatski geološki institut, 2005)
Web-stranice najvećeg istraživačkog instituta u području geoznanosti i geološkog inženjerstva u Republici Hrvatskoj.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.2.2006. ; zadnji opis prema verziji dana: 2.2.2021.)
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.igi.hr/new/index.html
Keywords: Hrvatski geološki institut (Zagreb); Geologija -- Hrvatska