Grad Daruvar službene web stranice. (Daruvar : Grad Daruvar)
Službene mrežne stranice grada.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 9.2.2006.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Daruvar; Daruvar -- Vodiči