Grad Belišće (Belišće : Grad Belišće, 2004)
Službena stranica grada Belišća.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL : http://www.belisce.net/ ; http://www.belisce.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 2.2.2006. ; zadnji opis prema verziji dana: 4.5.2022.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Belišće; Belišće -- Vodiči