Spomen-knjiga Franjevačkoga gimnazija u Sinju : k proslavi 50-godišnjega njegova obstanka : (12. prosinca 1854. - 12. prosinca 1905.) - Baćić, Petar Krstitelj ([S. l.] : [s. n.], 1905)
Autor je predavao na Franjevačkoj gimnaziji u Sinju i bio njezinim ravnateljem od 1904. do 1907. godine. Za vrijeme svog ravnateljskog mandata napisao je ovu spomen knjigu povodom pedesetogodišnjice osnutka škole. U njoj se nalazi i popis svih učenika od njezinog osnutka do dana objavljivanja knjige.
Usvojeni oblik imena autora: Petar Krstitelj Baćić.
Sadrži stihove.
Bibliografija uz tekst.
Keywords: Sinj -- Gimnazija -- 1854.-1905.