Muzej za umjetnost i obrt Museum for Arts and Crafts. - Muzej za umjetnost i obrt (Zagreb) (Zagreb : Muzej za umjetnost i obrt, 1997)
Web-stranice muzeja.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.muo.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 16.12.2005. ; zadnji opis prema verziji dana: 9.10.2019.)
Keywords: Muzej za umjetnost i obrt (Zagreb) -- Vodiči; Muzeji -- Hrvatska