Gradski muzej Makarska - Gradski muzej (Makarska) ([Makarska : Gradski muzej Makarska] ; [Zagreb] : MDC, 1999)
Mrežne stranice muzeja
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 13.12.2005)
Keywords: Gradski muzej (Makarska) -- Vodiči; Muzeji -- Hrvatska