Arheološki muzej Istre - Arheološki muzej Istre (Pula) (Pula : Arheološki muzej Istre : = Archaeological Museum of Istria, 1999)
Mrežne stranice muzeja.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 30.11.2005; zadnji opis prema verziji dana: 14.5.2012.)
Tekst na hrv., engl. i tal. jeziku.
Tekst na hrv., engl., i na njem. jeziku
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.mdc.hr/pula
Keywords: Arheološki muzej Istre (Pula) -- Vodiči