Gradska knjižnica Rijeka GKR - Gradska knjižnica (Rijeka) (Rijeka : Gradska knjižnica Rijeka, 2005)
Web stranice središnje narodne knjižnice grada Rijeke i matične knjižnice za narodne i školske knjižnice Primorsko-goranske županije.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.gkri.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis prema verziji dana: 29.11.2005.; zadnji opis prema verziji dana: 23.10.2019.)
Ranije urednik Gorana Tuškan Mihočić
Keywords: Gradska knjižnica (Rijeka)