Društvena borba i masonerija : knjiga za pouku i razmišljanje - Jovanović, Uroš ([s. n.], 1935)
U 1. dijelu pisac pod tobožnjim doživljajima "Krieger-a" očito govori o sebi, u 2. dijelu o masoneriji uopće, a napose u Jugoslaviji.