Vinkovci službeni portal grada Vinkovaca. (Vinkovci : Grad Vinkovci)
Služene stranice grada Vinkovaca.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.vinkovci.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 11.7.2005.; zadnji opis prema verziji dana: 3.9.2018.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Vinkovci; Vinkovci -- Vodiči