Makarsko primorje glasilo grada Makarske (Makarska : Gradska galerija Antun Gojak)
Poratl s lokalnim vijestima iz Makarskog primorja.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.makarska.hr/primorje/index.php
Stv. nasl. s (opis građe dana: 06.07.2005. ; zadnji opis prema verziji dana: 24.8.2021.)
Stv. nasl. s naslovnice
Ranije urednik internet izdanja: Željko Kovačić
Tiskana verzija dostupna u formatu PDF na istoj adresi