Grad Slatina ([Slatina : Grad Slatina], 2004)
Službene mrežne stranice grada
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.slatina.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 27.6.2005. ; zadnji opis prema verziji dana: 27.1.2009.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Slatina; Slatina -- Vodiči