Obnovljeni život časopis za religioznu kulturu (Zagreb : Filozofsko teološki institut Družbe Isusove, 2006)
Mrežne stranice časopisa za filozofiju i religijske znanosti.
Pristup: World Wide Web; ranije dostupno na: http://www.ffdi.hr/zivot/.
Od god.26(1971) podnasl.: dvomjesečnik za religioznu kulturu; od vol.53(1998): časopis za religioznu kulturu; od vol.61(2006): časopis za filozofiju i religijske znanosti.
Od god.26(1971) urednik: Rudolf Brajčić; od god.31(1976): Rudolf Koprek; od god.36(1981): Franjo Pšeničnjak; od god.42(1987): Valentin Pozaić; od god.43,br.5(1988): Tonči Trstenjak; od god.46(1991): Ivan Koprek; od vol.53,br.2(1998): Ivan Šestak; od vol.63(2008): Tadija Milikić; od vol.68,br.1(2013): Marijan Steiner: od vol.71(2016): Dražen Volk; od vol.73,br.1(2018) glavni urednik: Tadija Milikić.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis građe prema vol.73,br.4(2018) ; zadnji opis prema vol.76,br.1(2021) dana: 26.10.2021.
Keywords: Katolička crkva -- Serijske publikacije; Teologija -- Serijske publikacije; Katolicizam -- Serijske publikacije; Religijska kultura -- Serijske publikacije