Filozofski fakultet Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku = Faculty of Humanities and Social Sciences. (Osijek : Filozofski fakultet, 2004)
Web-stranice fakulteta.
Pristup: World Wide Web ; raniije dostupno na URL: http://web.ffos.hr/home.php ; http://www.ffos.unios.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 7.6.2005. ; zadnji opis prema verziji dana: 5.5.2021.)
Keywords: Filozofski fakultet (Osijek)