Županja službene web stranice. (Županja : Grad Županja, 2004)
Službene stranice grada.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 23.05.2005. ; zadnji opis prema verziji dana: 3.1.2017.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Županja; Županja -- Vodiči