Karlovački (Karlovac : Hrvatski radio Karlovac, 2003)
Portal s vijestima iz Karlovca i okolice.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.xn--karlovaki-rfb.hr
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML (opis građe dana: 23.05.2005. ; zadnji opis prema verziji dana: 5.12.2018.)
Ranije urednik: Miloš Milovanović.
Keywords: Karlovac (okolica) -- Vodiči