E-škola : fizika, astronomija, biologija, kemija, geografija (E-škola, 1997)
Obrazovni projekt Hrvatskog prirodoslovnog društva s ciljem povezivanja nadarenih učenika i znanstvenih institucija i provođenja neformalnog obrazovnog programa za znanstvene početnike