Antichità romane e medioevali di Zara - Bianchi, Carlo Federico ([Zadar : s. n.], 1883)
O rimskim i srednjovjekovnim starinama u Zadru.
Keywords: Antička umjetnost -- Zadar; Srednjovjekovna umjetnost -- Zadar; Arheološka nalazišta -- Zadar; Zadar -- Kulturna povijest