Jazz.hr hrvatski jazz portal (Zagreb : Hrvatsko društvo skladatelja, 2005)
Web-stranice s informacijama o jazzu u zemlji i svijetu.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.jazz.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 02.05.2005. ; zadnji opis prema verziji dana: 19.10.2022.)
Keywords: Jazz -- Vodiči