Propis Prve pučke banke dalmatinske u Splietu = Statuto della Prima Banca popolare dalmata in Spalato - Zannoni, Antonio (Prva pučka banka dalmatinska, 1870)
Pravilnik novoosnovane Prve pučke banke dalmatinske u Splitu 1870. god.