Tebe Boga hvalimo! online časopis za liturgiju (Pag : Samostan sv. Margarite, 2005)
Časopis za liturgiju.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 11.04.2005.; zadnji opis prema verziji dana: 30.1.2006.)