[Kompozicija] - Jakac, Božidar (Draždinec, 1920)
Sadržaj: dvije stilizirane ljudske figure pognutih glava
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: BJakac; l.d. ispod otiska olovkom: Draždinec 20.
Naslov dao katalogizator
Keywords: drvorezi