Obsojenci - Kralj, Tone ([Prag], 1921)
Sadržaj: zbijena grupa ljudi u različitim položajima tijela
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Tone Kralj 21.; l.d. ispod otiska olovkom: Obsojenci
Mjesto izdanja grafike preuzeto iz kataloga: Tone Kralj: Zgodnja grafika 1921-1932, iz zbirke Božidara Jakca, Galerija Božidar Jakac, Kostanjevica na Krki, 1991
Keywords: bakropisi