V dalje - Kralj, Tone ([Prag, 1921)
Sadržaj: figura muškarca prikazana s leđa kako korača po putu i u ruci drži torbu
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Tone Kralj; l.d. ispod otiska olovkom: V dalje
Godina i mjesto izdanja grafike preuzeti iz kataloga: Tone Kralj: Zgodnja grafika 1921-1932, iz zbirke Božidara Jakca, Galerija Božidar Jakac, Kostanjevica na Krki, 1991
Keywords: bakropisi