[Džamija] - Behr, Adela ([S.l., 1920)
Sadržaj: džamija i jedan dio minareta. Ispred džamija ulica pokrivena kaldrmom
Signatura d. ispod otiska na podlozi olovkom: Adka Behr
Naslov dao katalogizator
Keywords: drvorezi