[Ulica] - Behr, Adela ([S.l., 1920)
Sadržaj: prikaz ulice dijagonalno smještene u formatu. Na kraju ulice džamija
Signatura d. ispod otiska, na podlozi na kojoj je zalijepljen, olovkom: Adika Behr
Grafika je nalijepljena na podlogu
Naslov dao katalogizator
Keywords: drvorezi