Korida - Babić, Dubravka, likovna umjetnica ([Zagreb], 1986)
Sadržaj: na nepravilnom otisku koji zauzima najveći dio lista prikazan je bik izboden kopljima podno kojeg se nalazi manji prikaz bika sa stražnje strane. Na manjim otiscima prikazane studije glave bika i neraspoznatljivi dijelovi njegova tijela
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Dubravka Babić 86.; l.d. ispod otiska olovkom: 1/20 suha igla, bakropis; s.d. ispod otiska olovkom: Korida
Grafika je otkupljena sa 14. Zagrebačke izložbe jugoslavenske grafike
Keywords: suhe igle; bakropisi