8 White - Jokanović Toumin, Dean ([Zagreb], 1981)
Sadržaj: u gornjem dijelu prikaza kvadrat žutosive boje, u dnu prikaza brojka osam crne boje
Signatura d. ispod prikaza olovkom: 1981 II Jokanović; l. ispod prikaza olovkom: E/A; s. ispod prikaza olovkom: - 8 WHITE -
Keywords: serigrafije