Iz ciklusa Rad - Rob civilizacije - Gjurić, Milenko D. ([Zagreb], 1926)
Sadržaj: radnik nosi teret na leđima
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: M. D. Gjurić; l.d. ispod otiska olovkom: Iz ciklusa "Rad" - rob civilizacij; s.d. ispod otiska suhi žig: GRAFIČKA ZBIRKA KR. SVEUČILIŠNE KNJIŽNICE ZAGREB; d.d. ugao otiska otinuti monogram: DMĐ (ćir) // 1926
M-I-146. - Zagreb : NSK, 2000. - 1 negativ : kolor; 120 mm
Keywords: drvorezi bijelih linija