Iz ciklusa Rad - Robinja civilizacije - Gjurić, Milenko D. ([Zagreb], 1926)
Sadržaj: žena s koritom na glavi
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: M. D. Gjurić; l.d. ispod otiska olovkom: Iz ciklusa "Rad" - Robinja civilizacije; s.d. ispod otiska suhi žig: GRAFIČKA ZBIRKA KR. SVEUČILIŠNE KNJIŽNICE ZAGREB; g.d. ugao otiska otisnuto: DMĐ (ćir) // 1926
M-I-144. - Zagreb : NSK, 2002. 1 negativ : kolor; 120 mm
Keywords: drvorezi bijelih linija