Kompozicija - Petlevski, Ordan ([Zagreb : Naprijed, 1959)
Sadržaj: kompozicija dvaju otisaka u zelenoj i crnoj boji jedan povrh drugog. Kompozicija se sastoji od gustog spleta linija i malih ploha oblika isječka kruga
Signatura d. ispod otiska olovkom: O. Petlevs; l. ispod otiska olovkom: 39//100
Na poleđini naljepnica s podacima o naslovu, godini izdanja i izdavaču
GZ 290/1959
Keywords: linorezi