Kompozicija - Petlevski, Ordan (Naprijed, 1959)
Sadržaj: kompozicija dvaju otisaka u zelenoj i crnoj boji jedan povrh drugog. Kompozicija se sastoji od gustog spleta linija i malih ploha oblika isječka kruga