Istarska županija Regione istriana - Istarska županija (Pula : Istarska županija : = Regione istriana)
Službene web-stranice županije.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.istra-istria.hr/index.php
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.1.2005. ; zadnji opis prema verziji dana: 11.11.2020.)
Ranije urednik: Oriano Otočan.
Tekst na hrv., tal. i na engl. jeziku.
Keywords: Istarska županija