Grad - C - Kuduz, Ante ([Zagreb], 1977)
Sadržaj: bijeli crtež geometrijske strukture na crnoj podlozi
Signatura d. ispod otiska olovkom: Ante Kuduz; l. ispod otiska olovkom: EA / 2 1977; s. ispod otiska olovkom: GRAD - C
Keywords: serigrafije