Slika grada - Kuduz, Ante ([Zagreb], 1980)
Sadržaj: crno bijele geometrijske forme
Signatura d. ispod prikaza olovkom: Ante Kuduz; l. ispod prikaza olovkom: E A 1980; s. ispod prikaza olovkom: SLIKA GRADA
Keywords: serigrafije