Vrbovec.hr službene stranice grada Vrbovca (Vrbovec : Grad Vrbovec, 2003)
Službene web-stranice grada.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.vrbovec.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 4.1.2005. ; zadnji opis prema verziji dana: 3.2.2020.)
Ranije urednik: Igor Jelen
Keywords: Lokalna samouprava -- Vrbovec; Vrbovec -- Vodiči