[Ležerno] - Lapuh, Željko ([Zagreb], 1989)
Sadržaj: dva lika prikazana su bočno kako se ljuljaju na ljuljačkama
Signatura d.d. ispod otiska olovkom: Lapuh // 89.; l.d. ispod otiska olovkom: 3/16
Naslov dao katalogizator
Keywords: bakropisi